- знання касової дисципліни та касового апарату
- управління персоналом до 30 осіб
- координація дій персоналу
- вирішування конфліктних ситуацій
- підбір та навчання персоналу
- складання винних та коктейльних карт
- приготування коктейлів (до 200 видів)
Ресторан "Парус", м. Судак
травень-жовтень
на Jobs.ua
- проведення інвертаризації бару: контроль залишків барної продукції
- контроль стоп-листа
- взаємодія з постачальниками алкогольної та іншої барної продукції
- взаємодія з внутрішніми та зовнішніми технічними службами з питань роботи бару
- розробка меню, складання коктейльної та винної карт
- підбір та навчання персоналу
Кафе-бар "Стрілець", м. Львів
квітень 2004 –травень 2006
- приготування коктейлів та десертів
- проведення інвентаризації залишків барної продукції
- робота на касі та кодування касового апарату
Ресторан "Лагуна", м. Львів
жовтень 2002 – травень 2003
- приготування коктейлів та десертів
- проведення інвентаризації залишків барної продукції
- робота на касі та кодування касового апарату
Кафе-бар "Гледіс", м. Львів
серпень 1999 - лютий 2001
- приготування коктейлів та десертів
- проведення інвентаризації залишків барної продукції
- робота на касі та кодування касового апаратувересень 1983-червень 1990, Львівський політехнічний інститут
- факультет механіко-технологічний, інженер-технологвересень 2007-листопад 2007
- професійні курси за спеціальністю бармен-офіціант