Адміністратор, бармен

Персонал в Львов. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • договірна
  • полный рабочий день
  • без опыта
  • Львов

Досвід роботи

    - знання касової дисципліни та касового апарату
    - управління персоналом до 30 осіб
    - координація дій персоналу
    - вирішування конфліктних ситуацій
    - підбір та навчання персоналу
    - складання винних та коктейльних карт
    - приготування коктейлів (до 200 видів)
    Ресторан "Парус", м. Судак
    травень-жовтень на Jobs.ua
    - проведення інвертаризації бару: контроль залишків барної продукції
    - контроль стоп-листа
    - взаємодія з постачальниками алкогольної та іншої барної продукції
    - взаємодія з внутрішніми та зовнішніми технічними службами з питань роботи бару
    - розробка меню, складання коктейльної та винної карт
    - підбір та навчання персоналу
    Кафе-бар "Стрілець", м. Львів
    квітень 2004 –травень 2006
    - приготування коктейлів та десертів
    - проведення інвентаризації залишків барної продукції
    - робота на касі та кодування касового апарату
    Ресторан "Лагуна", м. Львів
    жовтень 2002 – травень 2003
    - приготування коктейлів та десертів
    - проведення інвентаризації залишків барної продукції
    - робота на касі та кодування касового апарату
    Кафе-бар "Гледіс", м. Львів
    серпень 1999 - лютий 2001
    - приготування коктейлів та десертів
    - проведення інвентаризації залишків барної продукції
    - робота на касі та кодування касового апаратувересень 1983-червень 1990, Львівський політехнічний інститут
    - факультет механіко-технологічний, інженер-технологвересень 2007-листопад 2007
    - професійні курси за спеціальністю бармен-офіціант



    Jobs.ua: