Менеджер(управитель) ресторанного бізнесу

Персонал в Львов. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • 8 000 грн.
  • полный рабочий день
  • без опыта
  • Львов

Досвід роботи

    Керівництво, організація, контроль ресторану;
    Організація процесу продаж;
    Планування,бюджетування;
    Аналіз і планування планів продаж;
    Делегування повноважень, мотивація персоналу;
    Критерії оцінки роботи працівників.;
    Підбір, навчання, тестування, персоналу;
    Щоденна звітність;
    Кадрове діловодство;
    Робота з контролюючими органами;
    Оцінка цінового сегменту, середній чек, визначення конкурентності.
    Організовую роботу персоналу відповідно до розвитку підприємства.Консультую керівників,очолюю роботу по розвитку персоналу та підвищення кваліфікації, а також мотивації посадової кар'єри працівників.Постійне вдосконалення стандартизації підприємстваКиївський Національний Університет Культури і Мистецтв Львівський (м.ЛЬвів ,Україна)
    Рік закінчення 2010
    Менеджер готельно-ресторанного бізнесу



    Jobs.ua: