Начальник лабораторії, інженер-технолог

Персонал в Хмельницкий. Виробництво

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • договорная
  • повний робочий день
  • 30 лет 5 мес
  • Хмельницкий
  • Національний університет харчових технологій

Опыт работы

  • Змінний технолог, начальних лабораторії з контролю виробництва Хмельницька макаронна фабрика <p>1) Керівництво проведення дослідних та дослідно конструкторських робіт пов'язаних з виробничою діяльністю підприємства<br />2) Організація роботи з удосконалення виробничих і технологічних процесів<br />3) Розроблення планів робіт і технічні завдання на розробки, які виконуються лабораторією<br />4) Організація проведення хімічних аналізів, фізико-хімічних, механічних іспитів і інших досліджень з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності якості сировини, матеріалів, напівфабрикатів і готової продукції діючим стандартам, технічним умовам<br />5) Розроблення методики, інтрукції з поточного контролю виробництва на робочих місцях, здійснення контролю за правильним і точним виконанням його працівниками лабораторії<br />6) Організація чіткого ведення лабораторних аналізів і іспитів<br />7) Аналіз виникнення невідповідної продукції, оформлення актів невідповідності причини і рішення для її усунення<br />8) Очолювання роботи з розробки і впровадження у виробництво нових видів продукції, рецептур, методів лабораторного контролю<br />9) Встановлення нормів розходу матеріалів, сировини<br />10) Створення висновків про відповідність якості сировини, матеріалів що надходять на підприємство чинним стандартам, технічним умовам, оформлення докуменів для предьявлення притензій постачальникам</p>
  • Технік технолог, майстер вафельного відділення, майстер цукрового відділення Хмельницька кондитерська фабрика <p>1) Забезпечення виконання змінних виробничих завдань дільницями та бригадами, додержання встановленої технології виробництва виробів виконання робіт, ритмічний випуск продукції високої якості<br />2) Органзіація своєчасної підготовки виробництва, раціональне завантаження та роботу устаткування<br />3) Організація оперативного планування виробництва<br />4) Аналіз результатів виробничої діяльності дільниці, бригади за зміну<br />5) Оформлення первиних документів з обліку робочого часу, виробітку, заробітної плати, простоїв<br />6) Забезпечення оперативного обліку просування продукції відповідно до технлогічного процесу та за робочими місцями, виконання виробничих завдань<br />7) Контроль якості продукції на відповідність діючими нормативним документам</p>
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, доброзичливість, відданість, ввічливість, кооперативність

Образование / Дополнительное образование

  • Національний університет харчових технологій Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Національний університет харчових технологій Харчова технологія та інженерія
  • Кам'янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості Технік-технолог хлібопекарного, кондитерського та макаранного виробництва