Шеф-кухар

Персонал в Киев. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • 33 000 грн.
  • повний робочий день
  • без опыта
  • Киев

Опыт работы

FRAU ROSA [Кухар-універсал]


[ 12. 02. 2016] — [ 20. 04. 2018]


Почав свій шлях з горячого процесу , потім вирішив пізнати всі грані кухні , працював на грилі , закусках , та десертах . Переміг у конкурсі В«кращий кухарВ» , та отримав грошову мотивацію від ресторану.




BIANCORA [Кухар горячого процесу]


[ 02. 05. 2018] — [ 12. 06. 2019]


В цьому ресторані я відпрацював швидкість , а також якість подачі страв . Навчився працювати з різноманітними делікатесами . Освоїв техніки су-від , компресація та ферментація .




BLANKE [Кухар-універсал , су-шев]


[ 20. 06. 2019] — [ 16. 05. 2020]


Я отримав досвід в роботі з буйволиною молочною продукцією : моцарела , буратта , рікотта , страчателла , качотта . Створив авторське меню на основі цих продуктів .




ДЕРГАЧЕВ [Су-шеф]


[ 22. 05. 2020] — [ 05. 06. 2021]


В данному закладі я подавав страви В«зі двора на стілВ». У власників ресторану була власна ферма з виробництва м’яса та молочних продуктів . Створювали сезонні блюда та оновлювали меню кожні 3 місяці .




Участь у В«МайстерШефВ»


[ 09. 06. 2021] – [ 28. 08. 2021]


З часів навчання планував прийти на МайстерШеф . Отримав масу досвіду , емоцій , професійного розвитку , творчого натхнення та віру в себе. Закінчив проект суперфіналістом та з ціллю стати шефом на кухні та лідером у колективі .




BIOLOGIST В«Шеф-кухарВ»


[ 02. 10. 2021] – [ 2022]


В данному ресторані я запустив концепцію сучасної української кухні з локальними продуктами . Також ми співпрацюємо з українськими фермами та м’ясокомбінатами .