Бренд-шеф кухар, керивнік кулінарного підприємства

Персонал в Киев. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • договорная
  • повний робочий день
  • без опыта
  • Киев

Опыт работы

Дудчак Ольга Василівна


Бренд-шеф, директор кулінарного підприємства


Дата народження:В  16 березня 1968 р.


Місто проживання:В Київ


Можливість роботи у іншому населеному пункті:В Так






Досвід роботи:





  • Березень 2020 р. - грудень 2021 р. Бренд-шеф ПП "УКРПТАХОСЕРВІС". Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції, у тому числі для франшизи В«Фуд-мамаВ»; координація та оптимізація роботи співробітників на Jobs.uaлюдей).В Досягнення: оптимізація роботи підприємства, що дало змогу збільшити виробництво продукції.


  • Червень 2019 р. - грудень 2019 р. Заступник директора по кулінарії у ТОВ "ОМЕГА", мережа супермаркетів “VARUS”.


  • Лютий 2018 р. - червень 2019 р. Викладач кулінарії у шоу “³д пацанки до панянки”. Новий канал. Шоу-бізнес.


  • Листопад 2016 р. - травень 2017 р. Відкриття ресторану “з нуля” “APRIORI Gasrto Love”, м. Хмельницький.


  • Березень 2015 р. - серпень 2016 р. Зав. виробництвом мережі ресторанів "Салатник", м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; тиражування продукції.

  • Жовтень 2010 р. - грудень 2014 р. Викладач кулінарії у шоу “³д пацанки до панянки”; “Джентльменський набір”. 1+1 Медіа. Шоу-бізнес.


  • Жовтень 2008 р. - жовтень 2010 р. Зав. виробництвом готельно-ресторанного комплексу “Борисфен”, м. Київ. Підбір та навчання персоналу; розробка меню; контроль за дотриманням технології приготування страв; координація та оптимізація роботи співробітників (30 людей).В Досягнення: оптимізація роботи, що призвела до зростання кількості відвідувачів; створення ексклюзивного меню, що стало хітом сезону.


  • Листопад 2006 р. - червень 2008 р. Су-шеф мережі ресторанів “Козирна карта”, м. Київ, а зокрема: “Пельменниця”, “Варенична”, “Варенична № 2”.


  • Серпень 2002 р. - червень 2005 р. Директор, шеф-кухар ресторану “Казанова”, Ізраїль, м. Нетанія. Елітний ресторан у курортному місті на березі Середземного моря. Приготування страв української, європейської, близькосхідної кухонь.


  • Липень 2000 р. - серпень 2002 р. Шеф-кухар ресторану “Оріон”, Ізраїль, м. Карміель. Приготування страв європейської кухні.


  • Січень 1993 р. - червень 2000 р. Технолог-кондитер на виробничо-торговельній кондитерській фірмі вЂњБУКОВИНКА”, м. Чернівці. Розробка та впровадження технології виробництва ексклюзивних декорацій для тортів та тістечок.В Досягнення: завдяки моїм нововведенням фабрика “БУКОВИНКА” у 2000 р. отримала Державну нагороду з рук прем’єр-міністра України.


  • Січень 1986 р. - січень 1993 р. Кухар ресторану “Дністер”, м. Чернівці.



Освіта:


  • Новосибірський державний технічний університетВ  (м. Новосибірськ, Росія).В Спеціальність - технологія продуктів громадського харчування.

  • Курси по управлінню ресторанним бізнесом у Ізраїльському філіалі французької школи “Le Cordon bleu”.

Ключові знання та навички:



  • приготування страв різних країн світу;

  • підбір та навчання персоналу;

  • вміння працювати із кухонним обладнанням;

  • створення ресторанного та харчового підприємства;

  • розробка технологічних карт;

  • ціноутворення та калькуляція страв;

  • створення ексклюзивних страв;

  • розрахунок калорійності та біологічної цінності страв;

  • організація та контроль процесу закупівлі продуктів харчування;

  • ведення документації;

  • проведення інвентаризації;

  • контроль якості готових страв;

  • оптимізація роботи персоналу;

  • володіння ПК.

Володіння мовами:


Українська - вільно.


Російська - вільно.



Особисті якості:


  • охайність;

  • творчий підхід до справи (креативність);

  • стресостійкість;

  • працьовитість;

  • витривалість.

  • ініціативність;

  • організованість;

  • старанність;

  • вміння працювати у команді.