Кухар, кондитер

Персонал в Киев. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • договорная
  • повний робочий день
  • 16 лет 0 мес
  • Киев
  • Національний університет кораблебудування

Опыт работы

  • Кухар (волонтер) Дислокація ЗСУ <p>Допомога в приготуванні їжі та її роздача для особового складу.</p>
  • Кондитер (виробнича практика) Ресторан "Paul" <p>Проходження виробничої практики. Оформлення нескладних кондитерських виробів, виготовлення кремів, тіста, інших НФ. Повний цикл виготовлення тортів "Наполеон" та Медовик, тарталеток.</p>
  • Кухар гарячого процесу (виробнича практика) Мережа рестранів "Евразія" <p>Проходження виробничої практики. Приготування страв згідно технологічних карток. Робота на гарячому процессі з повним циклом приготування страв.</p>
  • Мясник (виробнича практика) Ресторан "Barvy" <p>Виготовлення напівфабрикатів з мяса. </p>
  • Бухгалтер (цивільний) Військова частина А2227 <p>Облік майна ракетно-ракетно-артилерійської служби, продовольчої служби, служби зв'язку.</p>
  • Директор Торгова мережа "Копійка" <p>Підбір персоналу </p> <p>Організація і контроль проведення інвентаризацій ТМЦ</p> <p>Організація роботи та контроль персоналу</p> <p>Табелювання персоналу</p> <p>Нарахування заробітної плати</p> <p>Організація і контроль проведення промоакцій </p> <p>Оплата комунальних платежів, взаємодія з перевіряючими органами </p> <p>Робота товарознавцем (за суміцництвом):</p> <p>Замовлення товару молочної групи, мясо-колбасної групи</p> <p>фруктів та овочів, кулінарної(кондитерської) продукції власного виробництва. </p> <p>Робота з постачальниками з питань замовлення-повернення товарів.</p>
  • Директор Торгова мережа "Копійка" <p>Обов'язки:</p> <p>Підбір персоналу </p> <p>Організація і контроль проведення інвентаризацій ТМЦ</p> <p>Організація роботи та контроль персоналу</p> <p>Табелювання робочого часу персоналу</p> <p>Нарахування заробітної плати</p> <p>Організація і контроль проведення промоакцій </p> <p>Оплата комунальних платежів, взаємодія з перевіряючими органами </p> <p>Робота товарознавцем (за суміцництвом):</p> <p>Замовлення товару молочної групи, мясо-колбасної групи</p> <p>фруктів та овочів, кулінарної(кондитерської) продукції власного виробництва. </p> <p>Робота з постачальниками з питань замовлення-повернення товарів.</p>
  • Обліковець Торгова мережа "Копійка" <p>Робота з первинними документами: </p> <p>Накладні приходу товару</p> <p>Накладні повернення товару</p> <p>Списання</p> <p>Уцінка</p> <p>Калькуляція </p> <p>Проведення і пропрацювання інвентаризації товарів, сировини (кулінарний та мясний цех)</p> <p>Приймання товару(за суміцництвом)</p>
  • Продавець продовольчих товарів Торгова мережа "Копійка" <p>Викладка товарів </p> <p>Ротация товару </p> <p>Перерахунок товарної продукції, </p> <p>Участь завантажувальних розвантажувальних роботах</p>
Набуття нового досвіду та навичок.Бажання навчатися та працювати. Весь вільний час віддаю навчанню або заняттю спортом.Не маю поганих звичок.

Образование / Дополнительное образование

  • Національний університет кораблебудування Облік та аудит
  • Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу Кухар-кондитер