Якщо у Вас є бажання розпочати новий бізнес, розвинути існуючий, зробити бізнес успішним та привабливим для працівників та відвідувачів. Пропоную Вам разом створити те, про що ви мрієте.
Пропоную послуги з:
- Аудит роботи кав’ярні, кондитерської;
- Аудит ціноутворення;
- Навчання персоналу спілкуванню з гостем закладу;
- Навчання обжарюванню кави і купажуванні кавової суміші;
- Навчання розробці рецептур напоїв, кондитерських виробів;
- Розробка системи оплати і мотивації праці ;
- Розробка індивідуального меню закладу.
В 2014 року започаткував власну торгівельну марку свіжообсмаженої кави та бренду кав’ярня-кондитерська. Заклад знаходиться в Херсоні і працював за такими напрямками:
- Обсмажування кави;
- Кава та кавові напої за власною рецептурою;
- Коктейлі;
- Виготовлення тістечок, тортів, десертів, цукерок.
Сторінка в інстаграмі: kawiarnya_perola_negra
Google.map - Кав’ярня: maps.app.goo.gl/LDHKGecHpzqz 4R 9G 8
Маю дві вищі освіти:
- Херсонський державний педагогічний інститут - вчитель математики
- Херсонський національний технічний університет - спеціаліст з менеджменту і адміністрування
З 2003 р. маю справу з технологіями в харчовій промисловості. Працював на різних посадах на Херсонській кондитерській фабриці, фірмі В«Південь хлібВ» (виробництво кондитерських наповнювачів, згущеного молока).