Керівник, тренер, аудитор виробництва

Персонал в Киев. Консалтинг

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:

Опыт работы

Якщо у Вас є бажання розпочати новий бізнес, розвинути існуючий, зробити бізнес успішним та привабливим для працівників та відвідувачів. Пропоную Вам разом створити те, про що ви мрієте.


Пропоную послуги з:


  • Аудит роботи кав’ярні, кондитерської;
  • Аудит ціноутворення;
  • Навчання персоналу спілкуванню з гостем закладу;
  • Навчання обжарюванню кави і купажуванні кавової суміші;
  • Навчання розробці рецептур напоїв, кондитерських виробів;
  • Розробка системи оплати і мотивації праці ;
  • Розробка індивідуального меню закладу.

В 2014 року започаткував власну торгівельну марку свіжообсмаженої кави та бренду кав’ярня-кондитерська. Заклад знаходиться в Херсоні і працював за такими напрямками:


  • Обсмажування кави;
  • Кава та кавові напої за власною рецептурою;
  • Коктейлі;
  • Виготовлення тістечок, тортів, десертів, цукерок.

Сторінка в інстаграмі: kawiarnya_perola_negra


Google.map - Кав’ярня: maps.app.goo.gl/LDHKGecHpzqz 4R 9G 8




Маю дві вищі освіти:


  • Херсонський державний педагогічний інститут - вчитель математики
  • Херсонський національний технічний університет - спеціаліст з менеджменту і адміністрування

З 2003 р. маю справу з технологіями в харчовій промисловості. Працював на різних посадах на Херсонській кондитерській фабриці, фірмі В«Південь хлібВ» (виробництво кондитерських наповнювачів, згущеного молока).