Демова Вікторія ВікторівнаВ
Технолог ковбасного виробництваВ
Повна зайнятість.В
Вік: 32 роки
Місто: Бар
Досвід роботи:
В
Технолог ковбасного цехуВ
з 10. 2014 по жовтень 2020 г (6 років)В
АТ В«ABD GeorgiaВ» (Підприємство з свинарства та виробництваВ
м 039;ясопродукції) пізніше ТОВ В«Грузинський дімВ»
-Контроль виробничими та технологічними процесами.
- Контроль якості сировини вихідної сировини та готової продукції.
-Контроль за дотриманням технології виробництва на всіх стадіяхВ
виготовлення продукції.
- Разробка рецептур та технологій виготовлення нових видів продукції.
- Розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт.
- Впровадження системи HACCP (iso на Jobs.uaна виробництво
Головний технолог ( виконуюча обов 039;язки головного технолога)
з 03. 2016 по 02. 2017 г (11 місяців)
АТ В«ABD GeorgiaВ» (Підприємство з свинарства та виробництва м 039;ясопродукції)
Розробка і впровадження нових видів продукції. Контроль і організація
виробничими процесами.
Головний технолог мясного виробництва
з 05. 2021 по червень 2022 г ( 1 рік)
ТОВ В«Виробничо- торгівельна компанія В«Грузинський дімВ»
- Організація технологічного циклу з переробки мяса.
- Разробка технологічного процесу виготовлення та впровадження нових видів
продукції.
Вища освіта
на Jobs.uaНаціональний університет біоресурсів і природокористування
України.
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю
Технолог, Київ
Особисті якості:
Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована, маю організаторські
здібності.
Знання мов: українська.
Володіння комп’ютером: робота з пакетами офіс XP (Word, Excel).
Рекомендації:
Генеральний директор компанії В«Грузинський дім"
Хохлова Евгенія ном.тел на Jobs.ua