Технолог мясного виробництва

Персонал в Киев. Виробництво

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • договорная
  • повний робочий день
  • без опыта
  • Киев

Опыт работы

Демова Вікторія ВікторівнаВ 


Технолог ковбасного виробництваВ 


Повна зайнятість.В 


Вік: 32 роки


Місто: Бар




Досвід роботи:


В 


Технолог ковбасного цехуВ 


з 10. 2014 по жовтень 2020 г (6 років)В 


АТ В«ABD GeorgiaВ» (Підприємство з свинарства та виробництваВ 


м&# 039;ясопродукції) пізніше ТОВ В«Грузинський дімВ»


-Контроль виробничими та технологічними процесами.


- Контроль якості сировини вихідної сировини та готової продукції.


-Контроль за дотриманням технології виробництва на всіх стадіяхВ 


виготовлення продукції.


- Разробка рецептур та технологій виготовлення нових видів продукції.


- Розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт.


- Впровадження системи HACCP (iso на Jobs.uaна виробництво




Головний технолог ( виконуюча обов&# 039;язки головного технолога)


з 03. 2016 по 02. 2017 г (11 місяців)


АТ В«ABD GeorgiaВ» (Підприємство з свинарства та виробництва м&# 039;ясопродукції)


Розробка і впровадження нових видів продукції. Контроль і організація


виробничими процесами.




Головний технолог мясного виробництва


з 05. 2021 по червень 2022 г ( 1 рік)


ТОВ В«Виробничо- торгівельна компанія В«Грузинський дімВ»


- Організація технологічного циклу з переробки мяса.


- Разробка технологічного процесу виготовлення та впровадження нових видів


продукції.




Вища освіта


на Jobs.uaНаціональний університет біоресурсів і природокористування


України.


Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю


Технолог, Київ




Особисті якості:


Комунікабельна, відповідальна, дисциплінована, маю організаторські


здібності.


Знання мов: українська.


Володіння комп’ютером: робота з пакетами офіс XP (Word, Excel).




Рекомендації:


Генеральний директор компанії В«Грузинський дім"


Хохлова Евгенія ном.тел на Jobs.ua