- Головний агроном ФГ "ЮКОС і К" <ul><li>До моїх обов’язків входить:</li><li>проведення аналізів ґрунту для визначення запасів вологи та поживних елементів;</li></ul><ul><li>планування та розробка сівозміни, технологічних карт, технології вирощування культур сівозміни;</li></ul><ul><li>планування та організація технологічного процесу на виробництві;</li></ul><ul><li>координація діяльності технологічних операцій;</li></ul><ul><li>облік та контроль використання оборотних засобів;</li></ul><ul><li>проведення оцінки стану посівів з метою подальшого планування технологічних операцій; </li></ul><ul><li>здійснення науково-агрономічної діяльності планування і замовлення засобів захисту рослин, насіння та мінеральних добрив.</li></ul>
- Агроном «Ukrlandfarming» <p>До моїх обов’язків входило:</p>
<ul><li>організаційне керівництво в галузі рослинництва, відділення;</li><li>впровадження науково-обґрунтованої системи землеробства;</li><li>розробляв та проводив контроль за заходами з підвищення врожайності культур, родючості ґрунтів, правильного застосування мінеральних добрив, засобів захисту рослин;</li><li>брав участь у розробленні технологічних карт, річних, перспективних планів і завдань з рослинництва; </li><li>ведення технічної документації і установленої звітності. </li></ul>
- Науковий співробітник Інститут зрошуваного землеробства НААН. <p>До моїх обов’язків входило:</p>
<ul><li>проведення досліджень з окремих етапів науково-дослідної роботи;</li><li>здійснення експериментальних спостережень; </li><li>аналіз і узагальнення науково-технічної інформації, результатів експериментів; </li><li>розробленні практичних рекомендацій з використання цих результатів;</li><li>формування звітів за результатами науково-дослідних робіт.</li></ul>
Вміння та навички:
• знання типів ґрунтів та особливостей роботи з ними;
• підготовка технологічних карт та економічного обґрунтування виробництва;
• планування та організація аналізів і науково-практичних досліджень;
• розрахунок строків та зрошуваних норм;
• планування та організація технологічних операцій виробництва рослинницької продукції;
• знання сучасних технологій вирощування зернових, технічних та олійних культур;
• знання принципів роботи сільськогосподарської техніки;
• організація та контроль технологічних операцій;
• ведення технічної документації та звітності.