Кухар

Персонал в Днепр. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • 20 000 грн.
  • 14 лет 4 мес
  • Днепр
  • Хіміко-технологічний університет

Опыт работы

  • кухар універсал Ресторан "Marrone" <p>Організувати роботу на кухні </p> <p>Знання усіх процесів на кухні(приготування холодних,гарячих страв,приготування піци,приготування суші)<br /></p> <p>Слідкування за якістю страв,щоб усе робилось за вимогами калькуляції </p> <p>Складання заявок на закупку продуктів </p> <p>Приготування нових блюд,складання калькуляції до них</p> <p></p>
  • Кухар гарячого цеха Ресторн "Винний погрібець" <p>Приготування комплексів ,страв гарячої української ,європейської кухні,а також робити суші</p> <p>Робити своєчасні заявки для закупів</p> <p>готувати за калькуляцією </p> <p>слідкувати за чистотою робочого місця</p>
  • ЧБР МакДональдс
  • кухар Пузата хата <p>Приготування гарячих страв</p> <p>заготовки полуфабрикатів</p>
  • кухар Кафе"Смак" <p>Приготування гарячих страв</p>
Хочу працювати у своєму рідному місті,я фанат своєї справи,хочу робити любиму роботу і получати за це хорошу зарплату
Бажаю працювати з такими же фанатами цієї роботи,дружніми ,веселими, кумунікабельнимиГарні смакові якості,одразу бачу якщо робиться не по калькуляції,вмію організувати роботу. Відповідальна,комунікабельна,охайна
Неконфліктна,стресостійка,адекватно сприймаю критику,є бажання вчитись
Навички прикраси блюд,гарна їх подача
Вміння працювати у швидкому темпі
Навички роботи з обладнанням

Образование / Дополнительное образование

  • Хіміко-технологічний університет Технологія жирів та жирозамінників
  • ДУПЦ 2 Кухар-кондитер