Технолог харчового виробництва

Персонал в Киев. Виробництво

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • договорная
  • повний робочий день
  • 6 лет 5 мес
  • Киев
  • Національний університет харчових технологій

Опыт работы

  • Су-шеф Асоціація "Самаритяни Латвії", Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес) <p>Я потрапила у Латвію, вимушено, влаштувалася на вакансію помічниці. За мої успіхи, освіченість, старанність, через місяць, отримала посаду заготівельника, а ще через місяць стала кухаром-універсалом, пів року і стала су-шефом, працювала повністю на незнайомій мові, займалася закупками, опанувала програму CRM для ресторанного бізнесу, працювала з первинною документацією та організовувала процес самостійно, в організації було 2 кухні, на які треба було відправляти продукцію і прораховувати закупку. Також допомагала в створенні меню.</p>
  • Контролер якості Ajax Systems, Київ <p>Займалася тестуванням продукції, мала досвід знайомства з усім масштабом виробництва, як досягнення вважаю набуття дисципліни та пунктуальності.</p> <p>Проводилася квартальна оцінка кваліфікації, при останньому тестуванні отримала рівень - "TOP"( максимальний рівень)</p>
  • кухар Паб "Beerwood" <p>Кухар холодного процесу</p> <p>В процесі роботи займалася технікою безпеки та мала можливість створювати технологію виробництва десертів, соусів та закусок.</p>
  • Лаборант НУХТ: Національний університет харчових технологій <p>Лаборант з оцінки якості продукції, управління харчовими технологіями, кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції, Національного університету харчових технологій.</p> <p>Підготовка реактивів та проведення дослідів.</p>
Набуття нових професійних навичок, розвитокВідповідальність, пунктуальність, старанність, цілеспрямованість, швидко навчаюсь, вміння працювати в команді, охайність.

Образование / Дополнительное образование

  • Національний університет харчових технологій Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, спеціальність харчові технології