Кондитер

Персонал в Киев. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • 10 000 грн.
  • повний робочий день
  • 5 лет 11 мес
  • Киев
  • Донецький Інстітут Туристичного бізнесу

Опыт работы

  • кондитер Роял Кенди <p>приготування різноманітних кондитерських виробів, таких як торти, тістечка, печиво та десерти, а також підготовку необхідних компонентів (начинок, кремів, глазурі).</p><ul><li><ul><li>Обробка, нарізка та підготовка сировини для виготовлення кондитерських виробів.</li><li>Виготовлення різних видів тіста, кремів, начинок і декору.</li><li>Випікання та охолодження готової продукції.</li></ul></li><li><strong>Художнє оформлення:</strong><ul><li>Декорування виробів за допомогою мастики, марципану, шоколаду, кремів та інших матеріалів.</li><li>Створення складних візерунків та композицій з дрібних деталей.</li></ul></li></ul>
Хочу розвиватися у сфері кондитерського мистецтва. Моя мета – знайти посаду, де я зможу застосувати свої навички у креативному оформлені, а також отримати новий досвід та зробити внесок у розвиток компанії.Відповідальність та цілеспрямованість: Виконую завдання вчасно та завжди досягаю поставленої мети.
Комунікабельність: Легко знаходжу спільну мову з іншими та вмію працювати в команді.
Стресостійкість: спокійно і ефективно працюєте в умовах тиску або в несподіваних ситуаціях.
Креативність та аналітичні навички: можу генерувати нові ідеї та бачити рішення проблем.
Ініціативність: пропоную та беру на себе відповідальність.

Образование / Дополнительное образование

  • Донецький Інстітут Туристичного бізнесу менеджмент