Технолог з впровадження нових харчових виробів

Персонал в Киев. Производство

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • 25 000 грн.
  • 4 рок. 4 міс.
  • Киев
  • вищі технічні, технікуми

Досвід роботи

  • технолог кондитерські, молочні, снекові, олійно-жирові <p>технолог впровадження, проектний менеджер, виготовлення технічної документації,... десятки проектів за три роки, показник успішності проектів сягає 85%!</p>
Проектна та постійна робота у відділі розробок та впровадження, відділі якоості, посадах технолога, виробничника, ...Якщо Ви працюєте над новинками - пропоную робити це разом!

Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг - бізнес, що за три роки вже нараховує десятки запусків!

Розробки допоможуть Вам в стислі терміни випустити новинки чи тюнінгувати Ваші продукти, які Ви бачите по-іншому, для чого є багатий технологічний досвід!

Тим цікавіше працювати в 2022му, поки закордонні проекти не підняли цінники!

Перелік продуктів, що Ви можете втілити, наступний:
Кондитерські вироби, а саме:
- кондитерські & шоколадні глазурі
- пралінові начинки & цукерки
- помадні цукерки
- сбивні цукерки
- жувальні цукерки
- пастила, лукум
- нуга, двуслойні батони
- цукерки В«асортіВ»
- мармелад
- карамель
- шоколад
- кріспі
- ірис
- макарон
- маршмеллоу
- зефіри, в т.ч. “angel kisses”

Термостабільні та нетермостабільні начинки:
- начинки фруктові, в т.ч макова
- жирові начинки
- начинки молочні
- Кисломолочні (творожна та імітаційна)
- Згущене молоко
- Іриска (варене згущене молоко)

Борошняні:
- печиво
- пряники
- круасани
- мафіни
- вафлі
- крекер
- слойка
- торти
- хлібобулочні вироби

Згущене молоко
Сир кисломолочний (творог)
Сметана
Сметанний продукт
Сир твердий
Сир плавлений
Сирний продукт
Сирний десерт


Снеки
- Батони зернові
- Батони жувальні
- Батони протеїнові
- Каші швидкого приготування
- Мюслі
- Гематоген

Суміші спортивного харчування
Функціональні напої
Соки та соковмісні напої
Вода столова та "солодка"

Соуси
- кетчупи
- майонези
- соуси креативні

Консервація
Вермішель, спагеті

Звичайні ціни – розробка та впровадження– 20 -25 тис.грн


Освіта / Додаткова освіта

  • вищі технічні, технікуми технологи харчових виробництв