Менеджер з персоналу, офіс-менеджер

Персонал в Киев. HR, управление персоналом

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • договірна
  • 14 рок. 5 міс.
  • Киев
  • НУХТ

Досвід роботи

  • фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Солом’янський районний центр зайнятості
    • - Встановлення нових партнерських відносин з роботодавцями;
    • - Підвищення кваліфікації безробітних шляхом професійного навчання;
    • - Пошук відповідної вакансії та сприяння в працевлаштуванні.
  • старший менеджер мережа кав'ярень "Шоколадниця"
    • - Пошук та підбір персоналу, проведення співбесід;
    • - Навчання та проведення атестацій персоналу;
    • - Розробка штатного розкладу;
    • - Планування, організація, та контроль якості виконання робочого процесу;
    • - Ведення і облік каси;
    • - Робота з кадровою документацією, звіти, інвентаризації;
    • - Контроль замовлення сировини та товарів;
    • - Робота по прийманню, зберіганню і відпуску ТМЦ на складах, управління залишками та замовленням продукції, ведення обліку складських операцій, оформлення прибутково-розрахункових документів, звітність (суміщення посад - комірник).
  • технолог пивоварного виробництва ТОВ «Редакція газети «Все про бухгалтерський облік»
    • - Робота з патентним відомством.
    • - Організація і підбір обладнання лабораторії.
Менеджер з досвідом роботи управління персоналом понад 5 років, орієнтована на результат. Швидко вчуся, можу виконувати декілька задач одночасно. Зі мною в команді ви отримаєте людину, яка націлена на максимально швидке досягнення цілей, цінує злагоджену роботу команди і прагне розвитку.
Ключові навички:
• Досвід керування командою понад 10 осіб;
• Досягнуто зменшення плинності кадрів на 30% за період роботи в компанії;
• Забезпечувала виконання планових показників з перевищенням 100% від плану в 90% випадків;
• Ефективно виконую різні напрямки роботи одночасно;
• Сильні лідерські та організаційні якості;
• Готовність до сприймання і передачі інформації;
• Уміння вирішувати конфліктні ситуації;
• Досвід роботи щодо відкриття закладу з нуля.


Освіта / Додаткова освіта

  • НУХТ Технологія бродильних та хлібопекарських виробництв