- професор кафедри експертизи харчових продуктів  Національний університет харчових технологій  
Науково-педагогічна діяльність: проведення занять, розроблення рецептур та технологій кондитерських, макаронних та хлібобулочних виробів та харчових концентрів, оптимізація та наукове обгрунтування харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністю, маю навики роботи в лабораторії. Розроблення та удосконалення ситем якості та безпечності відповідно до ISO 9001 та ISO 22000.
Маю ступінь доктора технічних наук, вчене звання професора кафедри експертизи харчових продуктів та є академіком Української академії наук.
 - приймальник-здавальник  АТ «Київхліб» «Дослідний хлібозавод»   
контроль за кількістю виробленої продукції перед реалізацією її в торговельні мережі
 - укладальник хлібобулочних виробів  АТ «Київхліб» «Дослідний хлібозавод»   
укладання хлібобулочних виробів в транспортну тару
 
технолог кондитерських, хлібобулочних, макаронних виробів та харчових концентрівВисока здатність до навчання; аналітичні здібності; комунікабельність; охайність.
Віддаю перевагу активному відпочинку, полюбляю подорожувати