Адміністратор, заготівельник на кухні (холодний цех)

Персонал в Львов. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • договірна
  • 4 рок. 1 міс.
  • Львов
  • Львівський коледж харчової і переробної промисловості

Досвід роботи

  • адміністратор ДП "Глазген Україна"

    Зустріч та супровід гостей.Продаж та облік вхідних білетів. Ведення внутрішньої звітності роботи клубу. Контроль роботи охорони.

Цілеспрямована,відповідальна,здатна до навчання та субординації. Не конфліктна та вмію працювати в колективі. Маю досвід роботи на кухні.

Освіта / Додаткова освіта

  • Львівський коледж харчової і переробної промисловості Бухгалтерський облік, бухгалтер