- Офіціант Євразія <p>Обовязки:</p>
<p>1.Обслуговування гостей закладу за стандартами мережі.</p>
<p>2. Надання гостям допомогу під час вибору замовлення .</p>
<p>3. Дотримання стандартів сервісу.</p>
<p>4. Контроль якості видачі страв.</p>
<p>5. Робота з великим потоком гостей.</p>
<p>6. Знання асортименту суши-бару, кухні та бару.</p>
<p>7. Також збір замовлень та видача замовлень на виніс.</p>
<p>Досягнення:</p>
<p>1. Вміння працювати з системою R-keeper.</p>
<p>2. Знання етикету.</p>
<p>3. Вміння продавати.</p>
<p>4. Війшов в трійку кращих офіціантів мережі в 2019 році.</p>
<p>5. Достиг вмінню працювати з гостями , що б гості залишали відгуки на сайтах мережі.( Гугл карти, TripAdvisor, Facebook та Instagram)</p>
<p>6.Достиг підвищенню в даній мережі.</p>
- адміністратор ресторану Євразія <p>Обов'язки:</p>
<p>Адміністративна частина:</p>
<p>- Прийом та здача зміни;</p>
<p>- Облік та контроль використання хоз. товарів;<br /></p>
<p>- Контроль поставок;</p>
<p>- Контроль "стоп-листів"</p>
<p>- Контроль дотримання касової дисципліни;</p>
<p>- Контроль чистоти в залі , службових приміщеннях;</p>
<p>- Взаємодія зі слубою безпеки;</p>
<p>- Зворотній зв`язок з директором та персоналом;</p>
<p>- Проведення зборів ресторану.</p>
<p> </p>
<p>Робота з гостями: </p>
<p>- Спілкування з гостями;</p>
<p>- Вирішення конфліктних ситуацій та попередження їх виникнення;</p>
<p>- Прийом резервів столів;</p>
<p>- Відповіді на телефонні звінки;</p>
<p>- Контроль дотримання персоналом стандартів сервісу;</p>
<p>- Контроль часу і якості віддачі страв і напоїв;</p>
<p>- Контроль замовлень за послугою "Забери Сам" та доставкою.</p>
<p></p>
<p>Робота з персоналом:</p>
<p>- Проведення "п'ятихвилинок";</p>
<p>- Контроль знання офіціантів (меню. стандарти сервісу, сервірування);</p>
<p>- Контроль навчання стажерів;</p>
<p>- Навчання персоналу;</p>
<p>- Контроль дотримання дисципліни персоналом на протязі робочої зміни;</p>
<p>- Організація та контроль проработок для офіціантів;</p>
<p>- Контроль відвідування навчальних тренінгів для персоналу.</p>
<p><br /></p>
<p>Досягнення: </p>
<p>1. Набув навики мотивування персоналу.</p>
<p>2. Знання закупівельної діяльності персоналу.</p>
<p>3. Знання вирішень конфліктних ситуацій.</p>
<p>3. Проводив тренінги для персоналу;</p>
<p>4. Проведення співбесід.</p>
<p></p>
- Адміністратор закладу Beer&Meet <p>Обов'язки:</p>
<p>- Робота з документацією, звіти, інвентарізація;</p>
<p>- Ведення та облік каси;</p>
<p>- Виконання службових доручень керівника;</p>
<p>-Підтримання комфорту і приємної атмосфери для гостец в залі;</p>
<p>- Контроль документообігу;</p>
<p>- Первинна бухгалтерія.</p>
<p></p>
<p>Робота з системою 1С.</p>
<p></p>
- кассир ресторана Dominos pizza <p>Обов`язки:</p>
<p>- Прийом замовлень від відвідувачів закладу;</p>
<p>- Робота з 1С, терміналом, фіскальним апаратом;</p>
<p>- Контроль наявності продукції на касовій зоні;</p>
<p>- Дотримання посадової інструкції;</p>
<p>- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці;</p>
<p>- Проведення гоівкового та безготівкового розрахунку відвідувачів;</p>
<p>- Упаковка замовлень;</p>
<p>- Координація роботи з колл-центром.</p>
Особисті якості:
- стесостійкість;
-енергійність;
-вміння вирішувати конфлікти;
-вміння працювати в команді;
-вміння швидко реагувати в нестандарнтних ситуаціях;
-комунікабельність;
-організаторські здібності;
-відповідальність;
-уважність.