Інженер-технолог, хімік, мікробіолог, контролер якості харчових продуктів

Персонал в Киев. Производство

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • 25 000 грн.
  • 18 рок. 8 міс.
  • Киев
  • Національний університет харчових технологій

Досвід роботи

  • Оператор лінії виробництва харчової продукції ІП "Кока Кола Беверіджес Україна Лімітед" <p>Контороль роботи та обслуговування лінії розливу напою: (наклеювання етикеток, пакування в поліетиленову плівку (термоусадка), складання упаковок на піддон (палетизатор).</p>
  • Оператор – технолог Lallemend Inc. <p><strong>Контроль процесу ферментації, проведення лабораторних аналізів (вміст аміаку, рН, вироблення спирту, віджим, сухі речовини, вміст цукрів)</strong></p>
  • Оператор лінії виробництва харчової продукції ІП "Кока Кола Беверіджес Україна Лімітед" <p><strong>Контороль роботи та обслуговування лінії розливу напою</strong></p>
  • Провідний інженер Випробувальна лабораторія ТОВ «НВП «ДІН ЛТД» <p>Проводив аналізи нафтопродуктів, дезінфікуючих засобів, води. Оформлення документів.</p>
  • Оператор лінії розливу напоїв ПрАТ «Київський завод безалкогольних напоїв «РОСИНКА»» (ТОВ «Київський завод напоїв «РОСИНКА»» ) <p>Контроль процесу видування ПЕТ пляшок, пакування в упаковку (термоусадка), складання на піддон (палетизатор)</p> <p>Контроль процесу хімічного очищення води. Проводив хімічні аналізи води (наявність хлору у воді, вміст заліза, жорсткость та лужність води).</p> <p>Взрихлення та промивання вугільного фільтра. Регенерація іонообмінних фільтрів. контроль за роботою зворотнього осмосу.</p>
  • Провідний спеціаліст лабораторії моніторингу сировинних ресурсів для виноробства Національна академія аграрних наук України (НААН України) Інститут агроекології та природокористування НААН України <p>Проводив хімічні аналізи плодово- ягідних зброджених матеріалів і їх дистилятів (визначення спирту, цукру, кислот, барвники, фенольні речовини, важкі метали (залізо, марганець, кадмій на атомно-адсорбційному спектрофотометрі)</p> <p>Дослідження витримки яблучного дистиляту на дубовій щепі та кряжі (визначення індексу хімічного віку, та порівняння з діжковою витримкою)</p> <p>Проводив аналіз плодово- ягідних дистилятів на хроматографі</p>
  • Інженер 1 категорії Національна академія наук України (НАН України) Інститут технічної теплофізики <p>Робив креслення та розрахунки устаткування на комп’ютері. </p> <p>Брав участь у впровадженні системи теплонасосного гарячого водопостачання в м. Краматорськ</p> <p>Брав участь у розробці адсорбційного термотрансформатора</p> <p>Проводив хімічні аналізи і теплофізичні дослідження функціональних харчових порошків </p> <p>Проводив хімічні аналізи овочів і фруктів до і після сушіння (визначення біологічно активних речовин (вітаміни, провітаміни, пектини, бетанін, каротиноїди). Проводив аналіз з теплоти випаровування фруктів і овочів. Визначення адсорбції функціональних харчових порошків </p> <p>Опублікована стаття "Деякі технологічні властивості функціональних порошків" в журналі "Наукові праці Одеси Національного академічного харчових технологій" - квітень 2010</p> <p>Один з авторів нагороджених патенту на винахід "Спосіб отримання буряково - лимонного антиоксидантного барвника" (номер 102358, опублікованій 25 червня 2013р)</p>
  • Апаратник ферментації ЗАТ по виробництву інсуліну „IНДАР” <p>Підготовка поживних середовищ, посів інокулянту (E.coli). Контролювання ферментації (зі слідкуванням за фазами життя інокулянта, регулювання середовища (рН), концентрації кисню). Підготовка обладнання до роботи (мийка, дезінфекція, консервування).</p>
  • Апаратник виробництва шампанського ЗАТ Київський завод шампанських вин „СТОЛИЧНИЙ” <p>Контроль процесу бродіння вина (регулювання температури, тиску), слідкування за роботою фільтрів</p>
  • Оператор сушіння і гранулювання дробини ЗАТ «ОБОЛОНЬ» <p>Контроль процесів сушіння і гранулювання дробини за допомогою ПК. </p>
  • Оператор персонального комп'ютера (ПК ТОВ «БУДТРАНС» <p>Прийом замовлень, виписка документів</p>
Самореалізація, самовдосконаленняКерування автомобілем (посвідчення водія категорії В«ВВ» стаж з 2003 року)

Дисциплінованість, пунктуальність, порядність, відсутність шкідливих звичок, здатність до навчання

Освіта / Додаткова освіта

  • Національний університет харчових технологій Інженер - технолог бродильних виробництв і виноробство
Корисні посилання

Или посмотрите резюме на Jobs.ua

Подивіться схожі вакансії на Jobs.ua