Керуючий рестораном

Персонал в Ровно. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:

Досвід роботи


Резюме


Прізвище: Демчук


Ім&# 039;я: Юрій


По батькові: Олександрович


Дата народження: 01. 0 4. 199.


Адреса: м. Рівне, вул. Соборна Бос 2 07 ,кв. 204




Освіта:




Навчальний заклад / кваліфікація


Вступив у 2009р.В 


Рівненський коледж економіки і бізнесу


Здобув кваліфікацію :


Товарознавство/


Комерційна діяльність


Закінчив у 2011р.




Вступив у 201.


Національний університет водногогосподарства та природокористування (НУВГП)


Закінчив у 20 20р.


Здобувкваліфікацію:менеджмент/ управляння персоналом




Трудова діяльність :




Ресторанний комплекс В«КолибаВ»


Посада:


2011р.- 2015р.В Бармен


2015р.- 2018р.В Адміністратор


2018р. - 2021р. Управляючий




Що для Мене важливо в житті?


Мати хорошу та достойну роботу, яка приноситиме не тільки гроші,а і задоволення.


Самореалізація,постійно розвиватись і відкривати для себе нові можливості.




Що для мене важливо в роботі?


Хороший колектив,коректне і справедливе відношення один до одного, робота на результат , робота в команді побудована на основі довіри, чесності, взаємоповаги.


І звичайно - гідна заробітна плата.




Особисті якості?


• Відповідальність .• Чесність.• Стресостійкість.• Комунікабельність.• Націленість на результат.• Вміння працювати в команді.• Лідерські якості.• Вміння знаходити вихід з конфліктних ситуацій.




Додаткова інформація ?


За роки роботи зарекомендував себе, як досвідчений і відповідальний працівник, який вміє працювати на результат . Буду радий ділитись з своїми знаннями та пізнавати щось нове. Також вважаю можливим використати свій управлінський досвід у інших сферах.


Сімейний стан: неодружений.


Можливість відряджень: так.


Власне авто: так.