Керуюча

Персонал в Киев. HR, управление персоналом

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • 15 000 грн.
  • без опыта
  • Киев

Досвід роботи

на Jobs.uaрр. навчання у КНУТД на денному навчанні, спеціальність – дизайнер одягу




на Jobs.uaрр. навчання на денному відділенні ННІХТ / 181 Харчові технології, В«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратівВ», спеціальність – харчові технології.




на Jobs.uaрр. магістр, навчання на заочному відділенні ННІХТ / 181 Харчові технології, В«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратівВ», спеціальність – харчові технології.




02. на Jobs.ua. 19рр. ресторан "Томаха", посада кухар, обов’язки: приготування страв з тех картами




01. 02. 2019р. - 01. 05. 2019р. компанія В«Рис і рибаВ», посада адміністратор залу та кухар.


Обов’язки: - Адміністратор (ведення каси, стежити за порядком у залі, відкриття та закриття закладу, прийом поставок, складання звіту щодо зміни);


-Кухар (приготування страв за тех картами);




01. 05. 2019р. - 07. 01. 2021р. – компанія В«Рис і рибаВ», посада керівник, Шеф.


Обов’язки: -Керуюча, Шеф (керівництво персоналу, приготування страв за тех картами, ведення переобліків щотижня, складання закупівлі, навчання стажерів, введення документації).




17. 03. 2021р.- 20. 06. 2021р.- компанія В«Пиро СинтезВ», помічник керівника




23. 06. 2021р. - 31. 01. 2023р. - компанія: Retail Group, посада Завідувач відділу кулінарії.


Обов&# 039;язки: - Робота з комерційними та управлінськими показниками: аналіз результатів роботи виробництва; розробка плану заходів, спрямованого на покращення комерційних, операційних та управлінських показників; проведення інвентаризації; замовлення товару; списання товару; -Управління виробничим процесом: здійснення постійного контролю за дотриманням технології приготування відповідно до затверджених технологічних карт; контроль правильної експлуатації устаткування працівниками виробництва; здійснення бракеражу готових виробів; контроль належного санітарного стану цеху, інвентарю, обладнання; -Робота з персоналом: проведення співбесід, організація співбесід, кандидатів, підбір, адаптація, навчання співробітників; складання та контроль графіків роботи, проведення зборів; - Введення необхідної документації; -Взаємодія з органами, що перевіряють.




Науковий ступінь магістр, бакалавр





Володіє: українською, російською – вільно, англійська рівень А 2




Програми: Microsoft Office: MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, Outlook, Poster POS, R_keeper, FMS, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator




До кримінальної, адміністративної, дисциплінарної відповідальності не притягувалася..