Начальник зміни

Персонал в Бровары (Киевская обл.). HR, управление персоналом

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:

Досвід роботи

  • Начальник зміни ТОВ "Орімі Україна" <ul><li>Організація і контроль виконання змінних завдань.</li><li>Застосування системи НАССР на виробництві.</li><li>Робота в 1С.</li><li>Проведення інвентаризації.</li><li>Контроль і дотримання санітарного стану виробництва та гігієни працівниками. </li><li>Управління персоналом, проведення інструктажів з охорони праці і техніки безпеки, табелювання.</li></ul>
  • Завідувач виробництвом ТОВ "М'ясний Альянс" <ul><li>Забезпечення виробництва необхідною сировиною і витратними матеріалами. </li><li>Підбір персоналу. </li><li>Розподіл роботи по підрозділах.</li><li>Участь в розробці нових видів продукції.</li><li>Ведення внутрішньої та нормативної документації.</li><li>Інвентаризація сировини і витратних матеріалів.</li><li>Контроль виробничих процесів на всіх етапах.</li></ul>
  • Майстер цеху напівфабрикатів ТОВ "Три Ведмеді" <ul><li>Організація і контроль виконання змінних завдань і дотримання технологічного процесу.</li><li>Складання звітності.</li><li>Проведення інвентаризації.</li><li>Робота з 1С (облік і контроль сировини та допоміжних матеріалів ).</li><li>Контроль і дотримання санітарного стану виробництва та гігієни працівниками. </li><li>Проведення інструктажів по охороні праці і техніки безпеки, табелювання</li></ul>
  • Майстер зміни ПІІ"Русанівський м'ясокомбінат" <ul><li>Організація і контроль виконання змінних завдань.</li><li>Розподіл робітників по підрозділах.</li><li>Управління персоналом 50 чол.</li><li>Проведення інвентаризації .</li><li>Контроль і дотримання санітарного стану виробництва.</li><li>Проведення інструктажів по охороні праці і техніки безпеки, табелювання.</li></ul>
  • Налогоджувальник обладнання на виробництві харчової продукції шоколадного цеху #2 ЗАТ "Київська кондитерська фабрика ім. "Карла Маркса" <ul><li>Експлуатація і ремонт обладнанн іноземного виробництва "Mazetti".</li></ul>
  • Начальник зміни АТ "Велико-Жовтневий цукровий завод", Сумська обл. <ul><li>Організація безперебійної роботи виробництва.</li><li>Забезпечення виробництва необхідними матеріалами.</li><li>Управління персоналом 70 чол.</li><li>Проведення інструктажів з охорони праці та техніки безпеки, табелювання.</li></ul>
  • Начальник бурякопереробного цеху АО "Велико-Жовтневий цукровий завод", Сумська обл. <ul><li>Монтаж, демонтаж, реконструкція виробничого обладнання.</li><li>Управління персоналом 15 чол.</li><li>Робота з підрядними організаціями. -Проведення інструктажів з техніки безпеки, пожежної безпеки, табелювання.</li></ul>
  • Майстер бурякопереробного цеху АТ "Велико-Жовтневий цукровий завод", Сумська обл. <ul><li>Експлуатація і ремонт виробничого обладнання.</li></ul>
Знання технологій харчових виробництв.
Відповідальний , комунікабельний, цілеспрямований.

Освіта / Додаткова освіта

  • Національний університет харчових технологій Механічний, обладнання харчових і переробних виробництв.