- кухар Галя Балувана <p>Відгукнулась на вакансію кухаря. Через місяць роботи отримала підвищення до старшого кухаря на зміні. Як старший кухар, я мала організаційні обов'язки щодо персонала кухні, складання списку задач на робочий день, складання списку закупівлі продуктів та прийом товару. </p>
<p>Так як у закладі в принципі немає кар'єрного зросту, старший кухар був максимумом в підвищенні.</p>
- Администратор, менеджер по роботі з персоналом Burger Club <p>Відгукнулась на вакансію "Працівник торгівельного залу". За сім місяців пройшла шлях до Адміністратора закладу. Перед закриттям кафе, через не рентабельність закладу, запропонували роботу менеджера по роботі та навчанню персонала в інших містах України, так як на той момент мережа стрімко зростала. До 2015 року працювала на цій посаді.</p>
Моя мета- це цікава, стабільна робота, з кар 039;єрним зростом, так як якщо немає куди рости то бажання та ефективність роботи знижується.
Щоб заробітна плата виплачувалась без затримок.
Також важлива атмосфера в колективі. Адекватність і повага між спВідповідальна, охайна, пунктуальна, без шкідливих звичок, швидко вчусь.
Наразі хочу спробувати змінити сферу діяльності.
Окрім адміністративних навичок також я творча людина.
Малюю. Люблю виготовляти випічку у якості хобі.
Наразі активно почала вивчати ІТ сферу а саме UI-UX дизайн.
Там де є творчість, мені там подобається.