Генеральний директор, операційний директор

Персонал в Киев. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • 80 000 грн.
  • 25 рок. 3 міс.
  • Киев
  • Національний аерокосмічний універсітет ім. М. Є. Жуковського (ХАІ)

Досвід роботи

  • Генеральний директор ЗнакиUA <p>За рік в умовах відсутності державного фінансування дорожньої галузі вивів підприємство на рівень прибутковості 10% від товарообігу (липень 2023р.)</p>
  • Операційний директор ТОВ "Монопіца УкраЇна" <p>стовідсоткове виконання економічної моделі для об'єктів (ТОВ Монопіцца Україна) (вихід в «0» був запланований на травень місяць 2022 року, починаючи з жовтня 2021 по січень 2022 фінансовий результат поліпшився в два рази)</p>
  • Директор з регіонального розвитку ТОВ "СМ Регіони" <p>за два роки (2019 - 2021) відкрито понад 70 об'єктів в 22 містах України (ТОВ СМ Регіони, ТОВ Монопіца Україна)<br />протягом 2020 року 30 об'єктів (ТОВ СМ Регіони) досягли прибутковості (50 %), в травні 2021 року загалом по регіональним точкам фінансовий результат склав +10% від товарообігу</p>
  • Директор департаменту з контролю управління ТОВ "Екомаркет" <p>160 супермаркетів в 40 містах України знаходилось в моєму безпосередньому управлінні</p>
  • Керівник департаменту з контролю управління ТОВ "Рітейл Груп" <p>впровадження політики широкого дискаунтеру<br />формування команди департаменту та організація роботи на місцях<br />проведення рестайлінгів та ребрендінгів<br />впровадження системи бюджетування</p>
  • Контролер управління ТОВ «Ашан УкраЇна Гіпермаркет» <p>за чотири роки досягнута прибутковість Ашан Кривий Ріг (ТОВ Ашан Гіпермакет Україна)<br />поліпшення в чотири рази результатів інвентарізації у гіпермаркетах Київа в четвертому кварталі 2012 року</p> <p>викладав загальнонаціональні курси</p>
  • Регіональний директор ТОВ «ФМ груп» <p>відкриття об'єктів (4 формати: кафе, кав'ярні, ресторани швидкого харчування, піцерії),<br />розвиток та операційний супровід підприємства в регіонах (Кривий Ріг, Дніпро, Харків)</p>
  • Директор ресторана ПІІ «МакДональдз Юкрейн ЛТД» <p>відкриття та управління рестораном</p>
  • менеджер з розвитку дивізіонів ТОВ "ОККО-Драйв" <p>- збільшення чистих продажів непаливної групи товарів<br />- виявлення та використання резервів для розвитку напрямків: кафе, ресторан, магазин<br />- пошук потенціалу та розвиток персоналу АЗК (66 АЗК в піденно-західному регіоні України)<br />- впровадження змін та розвиток нових проєктів, запуск нових продуктів<br />= побудова аналітики підпорядкованих АЗК</p>
Особисті якості:
- комунікабельність
- самовідданість
- стресостійкість
- ініціатива
- гнучкість

Хобі: волейбол, бадмінтон, плавання, маленький теніс, читання

Додатково:

- водійське посвідчення, категорія В«ВВ»
- особисте авто
- гнучкий до відряджень


Освіта / Додаткова освіта

  • Національний аерокосмічний універсітет ім. М. Є. Жуковського (ХАІ) Інженерно-менеджерський, менеджер организації
  • Саксаганський природничо-математичний ліцей, фізико-математичний факультет