Директор підприємства, Керівник проєктів

Персонал в Житомир. Производство

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • договірна
  • полный рабочий день
  • 17 рок. 5 міс.
  • Житомир
  • Державний Агроекологічний Університет

Досвід роботи

  • Керівник відділу постачання Мережа меблевих салонів DLM
  • Директор ПрАТ "Дніпровуд" <p>Управління підприємством у рамках складної фінансової ситуації та зміни кон’юнктури ринку.</p>
  • Директор ТОВ «ТПС» <p>Виробництво товарів з пінопласту високої щільності; у підпорядкуванні 20 працівників.</p> <ul><li>Побудова адміністративно-управлінської системи;</li></ul> <ul><li>Планування економічних показників;</li></ul> <ul><li>Виведення виробництва на максимальну потужність;</li></ul> <ul><li>Розподіл фінансових потоків та оптимізація оподаткування;</li></ul> <ul><li>Розвиток кадрів та мотивація персоналу;</li></ul> <ul><li>Диверсифікація наявних виробничих потужностей та впровадження нового проекту;</li></ul> <ul><li><strong>Розробка та впровадження нового бізнес-плану.</strong></li></ul>
  • Директор КХП <p>Збереження 48 тис тон; виробництво борошна 40 тис. тон на рік; персонал 120 працівників.</p> <p><br /></p> <ul><li>Планування виробничого процесу;</li></ul> <ul><li>Модернізація виробництва з урахуванням економічної доцільності;</li></ul> <ul><li>Підбір, управління та мотивація персоналу.</li></ul> <p> За період мого керування підприємством, провів кадрові рішення, що в результаті дало можливість підвищити виробничу ефективність та досягти наступних показників.</p> <p>За рік збільшено помел зерна з 3000 т до 6000 тон на місяць. Збільшено вихід муки з 75% до 77% та вихід манної крупи з 4% до 15%, дотримано ДСТУ. Показники вологості, зольності та білизни муки досягнуто ДСТУ.</p> <p>Кількісно якісні показники по залишках зерна на елеваторі суттєво покращились.</p>
  • Керівник проєкту ПП «Імпак» <p><strong>ПП «Імпак» </strong>(обробляє 6000га землі, з них 1000га – овочі (картопля, морква, буряк)</p> <p><strong>ТМ «Овочиста»</strong> (миття та фасування овочів 100-150 тонн на добу) </p> <p></p> <ul><li>Організація виробничого процесу фасувального цеху, складу, логістики:</li> </ul> <ul> <li>Управління каналами збуту (мережі, дистрибуція, оптовики)</li> <li>Ведення економіки проєкту. Звіт, аналіз та планування маркетингового року.</li> </ul>
  • Регіональний менеджер з продажу ТОВ «Хаме УК Трейд» (чеська компанія <p>Підконтрольні регіони: Житомир, Вінниця, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Б.Церква, Тернопіль, Рівне</p>
Маю розуміння функціонування бізнесу, зокрема операційних та стратегічних аспектів. Вільно орієнтуюся у виробничих процесах, оптимізації ресурсів та підвищенні ефективності підприємства. Володію навиками побудови якісних міжособистісних відносин, що дозвоУправління бізнес-процесами
Розробка стратегії
Аналітичне мислення
Оптимізація виробництва
Побудова якісних міжособистісних відносин
Формування колективу



Освіта / Додаткова освіта

  • Державний Агроекологічний Університет Менеджмент організацій