Технолог, бренд-шеф

Персонал в Киев. Виробництво

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • договорная
  • повний робочий день
  • 7 лет 9 мес
  • Киев
  • Білоцерківський національний аграрний університет

Опыт работы

  • Провідний технолог Кейтерингова компанія
  • технолог ТОВ "Фанера Прожект" мережа ресторанів <p>- розробка та впровадження нового меню;</p> <p>- розробка нормативно технологічної документації;</p> <p>- презентація та навчяння нових страв; </p> <p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p> <p>- впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p> <p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p> <p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p> <p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong><br /></p> <p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong>.<br /></p> <p><strong></strong></p>
  • Завідувач підприємством громадського харчування ТОВ "Фрешес" <p>- ведення фінансово-економічної діяльності підприємства.<br /></p>
  • Провідний технолог ТОВ "Епіцентр К" <p>- розробка нормативно технологічної документації.(розробка ТК, ТІ, калькуляційні карти);</p> <p><strong></strong></p> <p> - розробка та впровадження нових страв;<strong></strong></p> <p> - формування собівартості та продажної ціни;<strong></strong></p> <p> - аналіз результатів діяльності (товарообіг, націнка, виробітки, списання, переоблік);<strong></strong></p> <p> - планування та бюджетування;<strong></strong></p> <p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p> <p> - впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p> <p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p> <p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p> <p> - організація та обслуговування банкетів, фуршетів. <strong></strong></p> <p>- організація корпоративного харчування.</p> <p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong></p> <p>- управління персоналом; раціональне використання трудових ресурсів;<strong></strong></p> <p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong></p>
Бажання працювати по направленню, можливість ділитись своїми навичками та знаннями.Відповідальний, комунікабельний, цілеспрямований, безконфліктний, вміння працювати в команді.




Образование / Дополнительное образование

  • Білоцерківський національний аграрний університет технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, інженер-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Інститут економіки і підприємництва економічний, маркетолог