- Провідний технолог Кейтерингова компанія
- технолог ТОВ "Фанера Прожект" мережа ресторанів <p>- розробка та впровадження нового меню;</p>
<p>- розробка нормативно технологічної документації;</p>
<p>- презентація та навчяння нових страв; </p>
<p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p>
<p>- впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p>
<p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p>
<p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p>
<p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong><br /></p>
<p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong>.<br /></p>
<p><strong></strong></p>
- Завідувач підприємством громадського харчування ТОВ "Фрешес" <p>- ведення фінансово-економічної діяльності підприємства.<br /></p>
- Провідний технолог ТОВ "Епіцентр К" <p>- розробка нормативно технологічної документації.(розробка ТК, ТІ, калькуляційні карти);</p>
<p><strong></strong></p>
<p> - розробка та впровадження нових страв;<strong></strong></p>
<p> - формування собівартості та продажної ціни;<strong></strong></p>
<p> - аналіз результатів діяльності (товарообіг, націнка, виробітки, списання, переоблік);<strong></strong></p>
<p> - планування та бюджетування;<strong></strong></p>
<p> - контроль за дотриманням технологічного процесу;<strong></strong></p>
<p> - впровадження новітніх технологій;<strong></strong></p>
<p> - організація робочого процесу;<strong></strong></p>
<p> - відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);<strong></strong></p>
<p> - організація та обслуговування банкетів, фуршетів. <strong></strong></p>
<p>- організація корпоративного харчування.</p>
<p> - проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;<strong></strong></p>
<p>- управління персоналом; раціональне використання трудових ресурсів;<strong></strong></p>
<p> - проведення внутрішніх аудитів<strong></strong></p>
Бажання працювати по направленню, можливість ділитись своїми навичками та знаннями.Відповідальний, комунікабельний, цілеспрямований, безконфліктний, вміння працювати в команді.