Адміністратор

Персонал в Киев. Готельний бізнес

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • договорная
  • 3 лет 7 мес
  • Киев
  • Національний Університет Харчових Технологій

Опыт работы

  • директор ресторану АТ Гастрономічна академія Рожніковського, мережа ресторанів
    • Забезпечення та дотримання єдиних високих корпоративних стандартів якості обслуговування
    • Рішення адміністративно-організаційних завдань, пов’язаних з функціонуванням ресторану
    • Збільшення товарообігу, ведення корпоративної звітності
    • Управління персоналом ресторану, організація і контроль роботи, навчання, адаптація, мотивація, ротація персоналу
    • Створення атмосфери залучення нових гостей
Пошук роботи в сфері управління персоналом, адміністрування торгових підприємств• Професійне управління та навчання персоналу
• Маркетингові дослідження та організація заходів з метою поліпшення продажів
• Організація та керівництво продажами (сезонність,попит)
• Організація обліку продажів (залишки,замовлення) по кожній групі товарів
• Швидкий збір, систематизація та аналіз необхідної інформації
• Робота з рекламаціями
• Великий досвід керівництва колективом


Образование / Дополнительное образование

  • Національний Університет Харчових Технологій Маркетинг