- директор ресторану АТ Гастрономічна академія Рожніковського, мережа ресторанів
- Забезпечення та дотримання єдиних високих корпоративних стандартів якості обслуговування
- Рішення адміністративно-організаційних завдань, пов’язаних з функціонуванням ресторану
- Збільшення товарообігу, ведення корпоративної звітності
- Управління персоналом ресторану, організація і контроль роботи, навчання, адаптація, мотивація, ротація персоналу
- Створення атмосфери залучення нових гостей
Пошук роботи в сфері управління персоналом, адміністрування торгових підприємств• Професійне управління та навчання персоналу
• Маркетингові дослідження та організація заходів з метою поліпшення продажів
• Організація та керівництво продажами (сезонність,попит)
• Організація обліку продажів (залишки,замовлення) по кожній групі товарів
• Швидкий збір, систематизація та аналіз необхідної інформації
• Робота з рекламаціями
• Великий досвід керівництва колективом