- су-шеф "Kreweta-Kielce"
Обов'язки:
Приготування та оформлення страв
Контроль якості і вигляду страв
Складання технологічних карт
Закупівля та контроль товарів та сировини
Складання графіків роботи працівників
Навчання та моніторинг виконання робіт практикантів та нових працівників
Досягнення:
Підвищення на посаду су-шеф після 6 місяців на посаді кухаря
Схвальні відгуки гостей та власників закладу
- кухар "El passo"
Приготування страв
Перевірка якості товарів та сировини
Впровадження нових страв в меню ресторану
- Піцейола "Yes-tu pizza"
Приготування піцци, тіста
Контроль за чистотою кухні
Закупівля товарів та сировини
- помічник кухаря " Варшава"
Захоплююся кондитерією, є власником Fan-page в інстаграм @yatsolas_bakery
10 років граю в футбол на любительському рівні, підтримую ФК Манчестер юнайтед
Люблю подорожувати з метою підвищення кваліфікації. Відвідав і працював в таких країнах як Іспанія, Польща ,Болгарія.
Являюся стипендіатом європейської програми Erasmus + по обміну студентами.
Цікавлюся мотоспортом.
Про себе:
Комунікабельний, вмію працювати в команді
Стійкий до стресу, амбітний, бажаю розвиватися і покращувати власні вміння