Кухар

Персонал в Львов. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • договорная
  • позмінна робота
  • 2 лет 11 мес
  • Львов
  • Старопольська вища школа в Кельцах

Опыт работы

  • су-шеф "Kreweta-Kielce"

    Обов'язки:

    Приготування та оформлення страв

    Контроль якості і вигляду страв

    Складання технологічних карт

    Закупівля та контроль товарів та сировини

    Складання графіків роботи працівників

    Навчання та моніторинг виконання робіт практикантів та нових працівників

    Досягнення:

    Підвищення на посаду су-шеф після 6 місяців на посаді кухаря

    Схвальні відгуки гостей та власників закладу



  • кухар "El passo"

    Приготування страв

    Перевірка якості товарів та сировини

    Впровадження нових страв в меню ресторану

  • Піцейола "Yes-tu pizza"

    Приготування піцци, тіста

    Контроль за чистотою кухні

    Закупівля товарів та сировини

  • помічник кухаря " Варшава"
Захоплююся кондитерією, є власником Fan-page в інстаграм @yatsolas_bakery
10 років граю в футбол на любительському рівні, підтримую ФК Манчестер юнайтед
Люблю подорожувати з метою підвищення кваліфікації. Відвідав і працював в таких країнах як Іспанія, Польща ,Болгарія.
Являюся стипендіатом європейської програми Erasmus + по обміну студентами.
Цікавлюся мотоспортом.



Про себе:
Комунікабельний, вмію працювати в команді
Стійкий до стресу, амбітний, бажаю розвиватися і покращувати власні вміння


Образование / Дополнительное образование

  • Старопольська вища школа в Кельцах
  • ЛВПУ ГТРС