Кухар

Персонал в Львов. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • договірна
  • посменная работа
  • 2 рок. 11 міс.
  • Львов
  • Старопольська вища школа в Кельцах

Досвід роботи

  • су-шеф "Kreweta-Kielce"

    Обов'язки:

    Приготування та оформлення страв

    Контроль якості і вигляду страв

    Складання технологічних карт

    Закупівля та контроль товарів та сировини

    Складання графіків роботи працівників

    Навчання та моніторинг виконання робіт практикантів та нових працівників

    Досягнення:

    Підвищення на посаду су-шеф після 6 місяців на посаді кухаря

    Схвальні відгуки гостей та власників закладу



  • кухар "El passo"

    Приготування страв

    Перевірка якості товарів та сировини

    Впровадження нових страв в меню ресторану

  • Піцейола "Yes-tu pizza"

    Приготування піцци, тіста

    Контроль за чистотою кухні

    Закупівля товарів та сировини

  • помічник кухаря " Варшава"
Захоплююся кондитерією, є власником Fan-page в інстаграм @yatsolas_bakery
10 років граю в футбол на любительському рівні, підтримую ФК Манчестер юнайтед
Люблю подорожувати з метою підвищення кваліфікації. Відвідав і працював в таких країнах як Іспанія, Польща ,Болгарія.
Являюся стипендіатом європейської програми Erasmus + по обміну студентами.
Цікавлюся мотоспортом.



Про себе:
Комунікабельний, вмію працювати в команді
Стійкий до стресу, амбітний, бажаю розвиватися і покращувати власні вміння


Освіта / Додаткова освіта

  • Старопольська вища школа в Кельцах
  • ЛВПУ ГТРС