Кухар

Персонал в Житомир. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • Образование:
  • 8 000 грн.
  • -1 лет 8 мес
  • Житомир
  • Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

Опыт работы

  • Кухар гарячого цеху ДП НВКГ "Зоря - Маршпроєкт" <p>Працював кухарем гарячого цеху. Обробляв овочеву сировину, виготовляв борошняні вироби.</p>
Набути фінансової незалежності, підвищити рівень професійних навичок.Доволі швидко вчусь, маю гарну пам&# 039;ять. Хоббі - читання, малювання.

Образование / Дополнительное образование

  • Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій 181 Харчові технології