Кухар

Персонал в Житомир. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • 8 000 грн.
  • -1 рок. 8 міс.
  • Житомир
  • Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій

Досвід роботи

  • Кухар гарячого цеху ДП НВКГ "Зоря - Маршпроєкт" <p>Працював кухарем гарячого цеху. Обробляв овочеву сировину, виготовляв борошняні вироби.</p>
Набути фінансової незалежності, підвищити рівень професійних навичок.Доволі швидко вчусь, маю гарну пам&# 039;ять. Хоббі - читання, малювання.

Освіта / Додаткова освіта

  • Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій 181 Харчові технології