Су-шеф, кухар-універсал

Персонал в Киев. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • договорная
  • без опыта
  • Киев

Опыт работы

Бажане місце роботи – правий берег, зп – за результатами співбесіди


Стаж роботи 17 років




Освіта: на Jobs.uaКиївське вище професійне училище № 1, технолог харчової промисловості




Досвід роботи:




на Jobs.uaр.р. Ресторан В«Джаст-кафеВ», м. Київ


Посада су-шеф, (помічник шеф-кухаря)


Оновні обов’язки:


Регулювання діяльності з приготування страв, внесення коректив для поліпшення робочих процесів.


Контроль процесів і технологій приготування страв.


Складання списків продуктів на закупівлю, оцінка якості продовольства




на Jobs.uaр.р. Мережа піццерій Маріос


Кухар гарячого процесу




на Jobs.uaр.р. Ресторан Place


Кухар гарячого процесу




на Jobs.uaр.р. Ресторан Дольче, мережа ресторанів В«Світова КартаВ», м. Київ


Кухар гарячого процесу




Професійні навики:


Кухні італійська, європейська, середземноморська, українська, трохи пан азійська


Вміння працювати з технологічними картами, дотримання всіх технологічних процесів та санітарних норм


Знання технік та технологій приготування страв, розуміння рецептур


Вміння вибудовувати роботу кухарів




Особисті характеристики:


Охайність, відповідальність, вміння працювати в колективі