Бажане місце роботи – правий берег, зп – за результатами співбесіди
Стаж роботи 17 років
Освіта: на Jobs.uaКиївське вище професійне училище № 1, технолог харчової промисловості
Досвід роботи:
на Jobs.uaр.р. Ресторан В«Джаст-кафеВ», м. Київ
Посада су-шеф, (помічник шеф-кухаря)
Оновні обов’язки:
Регулювання діяльності з приготування страв, внесення коректив для поліпшення робочих процесів.
Контроль процесів і технологій приготування страв.
Складання списків продуктів на закупівлю, оцінка якості продовольства
на Jobs.uaр.р. Мережа піццерій Маріос
Кухар гарячого процесу
на Jobs.uaр.р. Ресторан Place
Кухар гарячого процесу
на Jobs.uaр.р. Ресторан Дольче, мережа ресторанів В«Світова КартаВ», м. Київ
Кухар гарячого процесу
Професійні навики:
Кухні італійська, європейська, середземноморська, українська, трохи пан азійська
Вміння працювати з технологічними картами, дотримання всіх технологічних процесів та санітарних норм
Знання технік та технологій приготування страв, розуміння рецептур
Вміння вибудовувати роботу кухарів
Особисті характеристики:
Охайність, відповідальність, вміння працювати в колективі