- Завідуючий Мясного-Рибного виробництва Велмарт <p></p>
<ul><li>організація та контроль процесів у виробничому цеху</li><li>контроль виконання санітарно-гігієнічних норм</li><li>контроль виконання технологічних процесів</li><li>контроль якості продукції згідно державних норм та стандартів компані</li><li>управління товарообігом, прибутком, націнкою</li><li>організація та планування роботи співробітників та їх навчання</li><li>замовлення сировини, робота з асортиментом</li></ul><p></p>
- обвалювальник м’яса(бригадир) "Мясна країна" <p>Розробка напівтуш (Свинина, курка, яловичина), контроль якості продукції, замовленя необхідної продукції для виробництва...</p>
- Виробник напівфабрикатів Українська Мясна Лавка <p>Виготовленя напівфабрикатів (фаршів, ковбас,)</p>
Збагачення власного досвіду.Ніколи не відступаю, стресостійкий.