Адміністратор в ресторан

Персонал в Чернигов. HR, управление персоналом

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:

Досвід роботи

  • офіціант Pasta Basta (піраміда )

    сервірування столу , зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.

  • Офіціант Pasta Basta (площа)

    сервіруваннястолу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.

  • офіціант Кафе «Варенична Балувана Галя»

    сервіруваннястолу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.

    Дотримання стандартів

    Вивчена касова дисципліна

  • Старший офіціант Ресторан «La Storia”


    контролько персоналу ( офіцінтів) , стажування

    Вивчені ще нові стандарти роботи ресторану

    Касова дисципліна на іншій програмі

    сервіруваннястолу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.

Розвиток у сфері обслуговування
Карьєрне зростання
СтабільністьЗавжди маю бажання вчитись новому
Швидко схоплю інформацію
Вмію знайти спільну мову
Впевнена і рішуча
Малюю , займаюсь спортом

Освіта / Додаткова освіта

  • ДПТСУкраїни Правоохоронна діяльність,молодший інспектор