- офіціант Pasta Basta (піраміда )
сервірування столу , зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.
- Офіціант Pasta Basta (площа)
сервіруваннястолу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.
- офіціант Кафе «Варенична Балувана Галя»
сервіруваннястолу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.
Дотримання стандартів
Вивчена касова дисципліна
- Старший офіціант Ресторан «La Storia”
контролько персоналу ( офіцінтів) , стажування
Вивчені ще нові стандарти роботи ресторану
Касова дисципліна на іншій програмі
сервіруваннястолу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби - поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень у гарячий і холодний цехи кухні, пробивання чеків на касовому апараті, доставка замовлення відвідувачу, розрахунок з ним, збір використаного посуду.
Розвиток у сфері обслуговування
Карьєрне зростання
СтабільністьЗавжди маю бажання вчитись новому
Швидко схоплю інформацію
Вмію знайти спільну мову
Впевнена і рішуча
Малюю , займаюсь спортом