- Су-шеф Italist
Організація всього робочого процесу кухні. Пошук постачальників, замовлення і прийом товару. Проведення і успішне захищеня інвентаризації. Робота в команді, приготування та видача страв. Розробка сезонного меню
- Старший зміни Pod ?ososiem
Приготування і видача страв кухні на холодному, гарячому процесах та десертів. Організація та проведення виїзних церемоній, елітних бенкетів. Контроль за якістю та правилами зберігання продуктів (FIFO). Організація персоналу кухні. Презентація та видача авторських страв
І надалі вчити кухню. Люблю рибні ресторани. Вивчаю АзіюЧітко виконую поставлену роботу, люблю писати план на день. Зачасту на позитиві, особливо в роботі. Захоплююсь фото, відео зйомкою. Був у збірній м. Луцьк по спортивній рибалці.