Кондитер

Персонал в Львов. Производство

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:

Досвід роботи

Захара Галина Володимирівна


Кондитер, пекар


Вік: 20 років (25. 11. 2001)


Село: Лапаївка , Пустомитівський район




Досвід роботи:




З січня 2018 р. по грудень 2018 р. працювала піцмайстром в кафе В«Два зайціВ»


До моїх обов’язків входило:


  • приготування піци;
  • сніданків;
  • салатів;
  • бельгійських вафель з начинкою;
  • контроль якості продукції.
  • видача замовлень

З вересня 2019 р по грудень 2019 р працювала помічником кондитера в кондитерській В«SHOcoВ».


До моїх обов’язків входило:


  • приготування різних бісквітних коржів;
  • перемащення та оформлення солодкого;
  • складання солодкого на різні точки мережі.

Освіта:


ЛФКХПП НУХТ


Технік-технолог виробництва хлібобулочних, кондитерських, харчоконцентратних та макаронних виробництв. Львів

Середня спеціальна, з 2017 по на Jobs.uaроки).


НУХТ


Технік-технолог виробництва хлібобулочних, кондитерських, харчоконцентратних та макаронних виробництв. Київ


Вища спеціальна, поки незакінчена, з 2021 по 2023 р (2 роки).


(денна форма навчання, 3 курс )


Під час навчання проходила практику на Львівському хлібозаводі № 1.




Навички:


  • впевнений користувач ПК

+ добре володію програмою AutoCAD


Знання мов:


  • українська – вільно
  • російська – вільно


Додаткова інформація:


Люблю випікати вдома різні торти, мусові тортики і тістечка, кекси, тістечка Шу з начинками і багато іншого. Також люблю завжди пробувати щось нове у випічці.


Відповідально і пунктуально ставлюсь до роботи, довожу усе до кінця.


Нормально сприймаю критику та чужу думку в питаннях по роботі.


Готова вчитись і розвиватись дальше в кондитерському напрямку.


Хочу працювати в дружньому колективі.