Василь Свида
У сфері обслуговування я працюю більш ніж десять років. Свій шлях я почав з посади бармена та офіціанта, згодом продовжив роботу на кухні бачачи у цьому не тільки фінансову вигоду а й улюблену справу. За короткий час роботи я встиг побувати і су-шефом і шефом, мав під своїм керівництвом колектив із десяти людей. Моєю спеціалізацією є азійська кухня, а саме суші, роли, вок страви та інше. Бачу своєю метою донести до людей всю красу та незвичність цих смаків, поєднання непоєднуємого для нас. Відкриття для гостей як традиційної східної кухні так і нових, незвичних варіацій.
Досвід
- Червень 2022- Жовтень 2022
- Шеф кухар
- Готель В«AvionВ» Братіслава
Листопад 2021-Червень 2022 - Су-шеф
- Бісто В«SOHOВ» Братіслава
Квітень 2019-Листопад 2021 - Кухар
- Паб В«Beer & RamenВ» Ужгород
Червень 2018-Квітень 2019 - Старший кухар
- В«Осама сушиВ» Ужгород
ОСВІТА
В В В В на Jobs.ua
- Карпатський інститут ім. Августина Волошина
- Магістр філософії та релігієзнавства
2022 - Ужгородський торговельно-економічний інститут
- Магістр, харчові технології
ІНОЗЕМНІ МОВИ
- Англійська-початковий рівень.
- Словацька-розмовний рівень.
ЗАХОПЛЕННЯ