Керуючий мережею закладів харчування

Персонал в Киев. Гостиничный бизнес

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • договірна
  • без опыта
  • Киев

Досвід роботи

Резюме


ТІЛАХУН КОСТЯНТИН


5 січня 1990 року


Київ




ЦІЛЬ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ


Прагну зайняти керівну посаду в ресторані або ресторанно-готельному комплексі.




ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД




Благодійна організація В«Благодійний фонд В«МИ ВСІ-СИЛАВ» Квітень 2022- теперішній час


Співзасновник


• Сприяння забезпечення потреб мирного населення• Співпраця з міжнародними фондами та організаціями• Робота в рамках строгих дедланів• Організація роботи фонду• Координування роботи учасників фонду та волонтерів• Забезпечення комунікації з партнерами.




Хліб завод В«КулиничіВ». Вересень 2020 р. – теперішній час


Менеджер з роздрібної торгівлі продуктами харчування


• Аналіз та підвищення продажів роздрібної мережі кафе на національному рівнівЂў Організація доставки через партнерські сервіси, такі якGlovo та Roket, що призвело до збільшення доходу та популярності бренду• Формування вартості та прорахунок для online продажу• Оформлення меню для додатку партнерів ( опис, фото, модифікація, тощо)• Розробка та впровадження акційних та спеціальних пропозицій• Створення та розвиток клауд-брендів, що в свою чергу збільшило продажі практично в двічівЂў Розробка та впровадження спеціального упакування для доставки напоїв.




Мережа кав’ярень В«Coffee DropВ». Січень 2020 – Вересень 2020 р.


Співвласник


• Запуск проектів з нуля• Підбір та навчання персоналу• Впровадження та контроль дотримання стандартів обслуговування гостей• Впровадження та контроль дотримання санітарних норм• Впровадження та організація доставки їжі та кавових напоїв за допомогою сервісів, таких як Glovo, Roket, Bolt, Uber. Стала першою кав’ярнею серед партнерів агрегаторів доставки, яка пропонує доставку кавових напоїв клієнтам• Розробка та імплементація маркетингових стратегій длязбільшення продажів• Масштабування бізнесу та відкриття нових закладів. За три роки вдалося відкрити 7 кав’ярень• Контроль закупок та наявності асортименту• Розробка системи мотивації для персоналу, половина персоналу працює вже 3й рік• Робота з базою гостей та її розширення• Управління економічною діяльністю (планування доходів/ розходів, складання управління бюджетом)• Організація і автоматизація процесів та роботи команди• Взаємодії з контролюючими органами, були єдиною кав’ярнею на лівому березі яка продовжувала працювала під час першого локдауну маючи на це всі підстави та дозвільні документи.




Dark kitchen В«Mass KitchenВ» Березень 2021 – грудень 2022


Співвласник


• Створення професійної кухні згідно стандартів ХААСП• Підбір команди • Розробка меню, створення технологічних та калькуляційних карт• Організація доставки за допомогою сервісів Glovo, Roket, Bolt• Формування вартості та прорахунок для online продажу• Оформлення меню для додатку партнерів (опис, фото, модифікація, тощо)• Розробка та впровадження акційних та спеціальних пропозицій.• Створення клауд-брендів, а саме 9ти з різними кухнями (суші, пан-азіатська, українська, грузинська кухні, піцерія, бургерна, пекарня та кав’ярня)• Аналіз та підвищення продажів • Масштабування бізнесу та відкриття нових закладів. Другий заклад був відкритий при партнерстві з компанією Glovo• Контроль закупівель та наявності асортименту• Розробка системи мотивації для персоналу• Робота з базою гостей та її розширення• Управління економічною діяльністю (планування доходів/затрат, складання управління бюджетом)




Заступник генерального директора Готель В«ДніпроВ». Вересень 2019 – квітень 2020


Начальник відділу бронювання, розміщення та маркетингу.


• Досвід управління персоналом (від 100 осіб) та складання системи його мотивації, навчання, і формування команди• Розробка та реалізація стратегії розвитку• Контроль усіх аспектів життєдіяльності комплексу• Впровадження стандартів та процедур роботи• Розробка плану на отримання 4ої зірки дотримуючись всіхнорм та правил.




Блокчейн Асоціація України. Січень 2018 р. – Січень 2022 р.


Співзасновник.


• Представлення української блокчейн-спільноти, сприяння поширенню та впровадженню технології блокчейн в Україні. Вдалось створити спільноту яка нараховує 500 активних учасників з усієї України• Лобіювання ідей блокчейн-спільноти в українському урядівЂў Проведення тренінгів, для ознайомлення охочих зтехнологією блокчейн• Популяризація та масове впровадження технології блокчейн.




Hash Hunters. Травень 2017 року – Вересень 2019


Співзасновник/керівник відділу продажів.


• Організація та обслуговування дата-центрів, було створено більш 30 дата центрів загальною потужністю понад 27МВт• Імпорт та продаж обладнання, вдалось успішно ввезтинайбільшу партію обладнання, офіційно імпортовано в Україну • Проведення тренінгів, біля 20 тренінгів в Україні та сусідніх країнах.




Catering Group. Травень 2016 – листопад 2017


Генеральний директор.


• Організація логістики та доставки їжівЂў Розрахунок собівартості та ціноутворення• Аналіз конкурентного середовища• Управління закупівлею, виробництвом і продажами.• Кейтеринг для великих компаній, таких як авіа компанія В«Atlas GlobalВ», В«Нова ПоштаВ», В«Smachnogo.uaВ» та іншівЂў Організація дистанційного управління бізнесом.




Ресторан Куркуль. Серпень 2016 – листопад 2017


Співзасновник/керівник відділу продажів та маркетингу.


• Запуск та організація ресторану• Розвиток бізнесу• Керівництво відділом продажів і маркетингу• Організація банкетів, промоакцій та виїзної торгівлі. Заклад входив др топ 30 закладів вуличного харчування за версією фестивалю вуличної їжі В«Арт платформа»• Бухгалтерський облік• Ресторан був успішно проданий як готовий бізнес.




Компанія В«ВолгаВ». ( Ресторан В«СарманВ») Листопад 2014 – грудень 2017


Власник/Генеральний директор.


• Організація ресторанного бізнесу• Розвиток бізнесу• Організація логістики та доставки їжівЂў Розрахунок собівартості та ціноутворення.• Аналіз конкурентного середовища• Управління закупівлею, виробництвом і продажом• Організація автономної роботи бізнесу• Ресторан був успішно проданий як готовий бізнес у зв’язку із зміною діяльності.


Brain Source international Procter&Gamble. Вересень 2013 – листопад 2014


Detailer


• Просування стоматологічної продукціївЂў Продажі, досягнув найвищого місячного обсягу продажівза 6 років проекту у найкородший місяць• Дослідження нових клієнтів.




SMD. Червень-серпень 2012 року


Менеджер з продажу


• Дослідження нових клієнтів• Управління базою даних клієнтів• Аналітика збуту та розпродажу продуктів у фармацевтичному бізнесі таких як В«NovartisВ», В«ФармакВ»та іншівЂў Продаж основної та супутньої продукції, привів ключовогоклієнта, а саме компанію В«SanofiВ».




Brain Source international. Квітень-травень 2009 року


Спеціаліст з підбору персоналу


• Управління базою даних клієнтів• Організація повного циклу пошуку та підбору персоналу різного рівня посад• Моніторинг ринку праці та рівня заробітних плат• Консультації клієнтів щодо актуальних вакансій, підбір вакансій за їх потребами.




ACUMEN. Червень-грудень 2009 р


Спеціаліст з питань розвитку бізнесу


• Координацію та легалізацію іноземних співробітників компанії Procter & Gamble• Пошук нових клієнтів, досягнуто важливого клієнтакомпанію В«NovartisВ»




ОСВІТА


на Jobs.uaСпеціалізована школа з глибоким вивченням англійської мови № 57, Київ


на Jobs.uaНаціональний медичний університет імені О.О. Богомольця, Київ


Лікар терапевт




КУРСИ


на Jobs.uaВ«Школа ДенисВ», Київ


Базовий курс


на Jobs.uaСпецкурси в спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови № 57


Технічний переклад, Екскурсоводи-перекладачі, Ділова англійська


на Jobs.uaЦентр англійської мови Geos Malta, Upper-Intermediate (B 2), Мальта


на Jobs.uaЛондонська школа англійської мови, Advanced (C 1), Київ




МОВИ


Вільне володіння англійською, українською, російською




СПЕЦІАЛЬНІ НАВИЧКИ


- Керування автомобілем- Досвідчений користувач ПК- Впевнене користування пакетом MS Office- Володію знаннями Blockchain технології.




ОСОБИСТІ ЯКОСТІ


- Гарно справляюся зі стресовими ситуаціями- На перше місце ставлю інтереси клієнтів\гостей- У своїй роботі завжди думаю про кінцевий результат- Легко можу домовитись с любим клієнтом\гостем\колегою - Вільно підтримую розмову на будь - яку тему.