Повар-универсал

Персонал в Киев. Ресторанный бизнес, кулинария

  • Зарплата від:
  • Бажаний графік роботи:
  • Дата народження:
  • Досвід роботи:
  • Місто:
  • Освіта:
  • 900 грн.
  • полный рабочий день
  • 7 рок. 8 міс.
  • Киев
  • Проф.тех.училище

Досвід роботи

  • шеф-повар ресторан
  • повар готель
  • повар готель-бутік
  • шеф-повар ресторан
Майстер-кухар

Жук Богдан Васильович

Дата народження: 24. 10. 1982р. м. Київ

Контактний телефон: моб. на Jobs.ua

з/п: від 900 грн/день

стан: одружений

Спеціальність: кухар 5 розряду

на Jobs.uaрр. «Бізнес-Сервіс 2000»- кухар 4 розряду

Обслуговування: фуршетів, банкетів, барбекю, кейтеринг.

на Jobs.uaрр. «Русь Інтернешнл» (готель Русь)- кухар 5 розряду

Приготування основних страв.

2006р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 1 конкурсі професійної майстерності серед кухарів ресторану Готелю «Русь»

2006р.- Учасник конкурсу Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва в Україні. Нагороджений дипломом 3 ступеню у номінації «Оригінальна основна страва»

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 2 конкурсі професійної майстерності серед кухарів Готелю «Русь»

2007р.- Золотий та бронзовий призер 2 Інтернаціонального кулінарного конкурсу в Греції (Кріт)

2007р.- Нагороджений почесною грамотою за - Вагомий особистий внесок в розвиток готельного господарства м. Києва.

2008р. «Ресторан Козацький» - старший кухар

2010р. готель «Оберіг» - старший зміни

2013р. готель-бутік «Рівьера» - кухар

2015р. готель "Премьер Палас" ресторан "Атмосфера" (сезон)

2017 ресторан "Башня Мерліна"- шеф-кухар

2020рік су-шеф кафе кондитерська "Пікнік"

2020р. кухар-фріланс,су-шеф, шеф "Козачок" єтоно-ресторація.
Творчийпідхід до справи. Вміння швидко навчатися. Відповідальність



Освіта / Додаткова освіта

  • Проф.тех.училище повар 4 розряда