- шеф-повар ресторан
- повар готель
- повар готель-бутік
- шеф-повар ресторан
Майстер-кухар
Жук Богдан Васильович
Дата народження: 24. 10. 1982р. м. Київ
Контактний телефон: моб. на Jobs.ua
з/п: від 900 грн/день
стан: одружений
Спеціальність: кухар 5 розряду
на Jobs.uaрр. «Бізнес-Сервіс 2000»- кухар 4 розряду
Обслуговування: фуршетів, банкетів, барбекю, кейтеринг.
на Jobs.uaрр. «Русь Інтернешнл» (готель Русь)- кухар 5 розряду
Приготування основних страв.
2006р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 1 конкурсі професійної майстерності серед кухарів ресторану Готелю «Русь»
2006р.- Учасник конкурсу Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва в Україні. Нагороджений дипломом 3 ступеню у номінації «Оригінальна основна страва»
2007р.- Нагороджений почесною грамотою за участь у 2 конкурсі професійної майстерності серед кухарів Готелю «Русь»
2007р.- Золотий та бронзовий призер 2 Інтернаціонального кулінарного конкурсу в Греції (Кріт)
2007р.- Нагороджений почесною грамотою за - Вагомий особистий внесок в розвиток готельного господарства м. Києва.
2008р. «Ресторан Козацький» - старший кухар
2010р. готель «Оберіг» - старший зміни
2013р. готель-бутік «Рівьера» - кухар
2015р. готель "Премьер Палас" ресторан "Атмосфера" (сезон)
2017 ресторан "Башня Мерліна"- шеф-кухар
2020рік су-шеф кафе кондитерська "Пікнік"
2020р. кухар-фріланс,су-шеф, шеф "Козачок" єтоно-ресторація.
Творчийпідхід до справи. Вміння швидко навчатися. Відповідальність