Директор ресторана, Керуючий рестораном

Персонал в Харьков. Ресторанний бізнес, кулінарія

  • Зарплата от:
  • Желаемый график работы:
  • Дата рождения:
  • Опыт работы:
  • Город:
  • договорная
  • повний робочий день
  • без опыта
  • Харьков

Опыт работы

Досвідчений менеджер у сфері організації закладів громадського харчування. маю вищу профільну освіту , та досвід практичної роботи з 1992 року у проектуванні , організації та управлінні закладами харчування , як в Україні , так і за кордоном. Брав участь у відкритті понад 10 успішних проєктів , починаючи з розробки концепції до досягнення запланованих економічних показників. Вільно орієнтуюсь в усіх процесах , які відбуваються в роботі закладів. На керівних посадах з 2008 року.


- Проектування та запуск закладів громадського харчування: повний цикл - від розробки концепції , проектування у АrchiСad , до запуску і налагодження всіх бізнес - процесів.


- Управління командою : досвід організації роботи професійної команди , як на рівні керівника всього проекту , так і на рівні управління окремим напрямком.


- Контроль за процесами : управління технологічними процесами , контроль переміщення товару , якості обслуговування та економічних показників. Налагодження дисципліни у виконанні службових обов&# 039;язків.
- Фінансова прозорість : забезпечення чіткого фінансового контролю та формування прозорої звітності.
- мотивація та ефективність : впровадження систем мотивації персоналу та підвищення ефективності їхньої роботи.


-Технологічне проектування для підрядників на окремих ділянках проекту.
- оцінка навичок та ефективності співробітників , формування посадових інструкцій.
- організація контролю за всіма процесами на етапі запуску та роботи нового закладу.
Готовий до нових викликів і відкриття інноваційних та успішних проектів у сфері громадського харчування